Com tot a la vida, res no és per sempre!

L’Orquestra Montgrins inicia una nova temporada musical amb una important renovació.
Com tot a la vida, res no és per sempre!
L’Orquestra Montgrins inicia una nova temporada musical amb una important renovació. Tres components han decidit agafar nous camins i tres músics nous comencen a integrar el nostre planter.
En Jordi Carreras, excel·lent intèrpret de tenora, deixa la nostra formació després de vint anys en actiu. El substitueix Conrad Rafart, músic solsoní resident a Tordera. Compositor, flautista, tenorista, saxofonista… un professional formidable amb una gran experiència en el món de la cobla-orquestra, havent integrat formacions com La Blanes i l’Orquestra Internacional Costa Brava.
Víctor Rodríguez, bateria i anteriorment cantant a l’orquestra, deixa pas al músic de Corbera Xavier Canals. En Xavi és un jove amb molta experiència com a bateria i percussionista, havent tocat en l’àmbit del ball i també el simfònic. Estem parlant doncs d’una persona polifacètica musicalment parlant. Celebrem la seva arribada.
I per últim, el trombonista David Calvet deixa pas a en Miquel Vega, conegut fiscornaire i trombonista per la seva trajectòria en les orquestres de ball. 
Donem la benvinguda als nous components i ens disposem a iniciar la nova temporada musical amb nou repertori, nova gent i una il·lusió renovada!
 
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s