Jordi Molina, nou director oficial de la Cobla Montgrins

La propera temporada està a punt de començar i els Montgrins hem incorporat el prestigiós músic, compositor, tenorista i director Jordi Molina per dur a terme les tasques de direcció de la cobla. Amb això ens proposem elevar el nostre nivell, treballar un per un els diferents aspectes musicals del conjunt, ampliar repertori i oferir-vos una qualitat musical excel·lent fruit d’un intens treball. Creiem fermament que la feina ben feta és la llavor dels bons resultats i per aquesta raó estem tan il·lusionats per encarar aquest nou any amb uns resultats òptims.

Jordi Molina va néixer a Blanes l’any 1962. Com a compositor compta amb una bona colla de sardana i obres diverses, moltes de les quals són ja gairebé clàssics del repertori de cobla. Destaquem especialment “Només a un pas” (1989), “Xaloc” (1992) i “El silenci del Far” (2015).

Com a tenorista és actual component de la Cobla Simfònica de Catalunya. Del 1983 al 1996 va ser intèrpret als Montgrins, raó per la qual coneix molt bé la nostra formació i els seus components antics i actuals. És conegut també com un gran pedagog de la tenora, instrument que ha volgut incorporar en formacions de jazz, orquestra simfònica o grups de cambra. Ha col·laborat també amb músics destacats com Roger Mas, Salvador Brotons, Lluís Vidal o Carles Santos.

Estem segurs que ben aviat notareu el resultat de la feina ben feta i l’entusiasme d’un grup decidit a perfeccionar-se dia a dia. Benvingut, Jordi!

JORDI1