Les noves veus de l’Orquestra Montgrins

IMG_3681Amb l’arribada de la nova temporada, a partir del proper 24 febrer comencem un nou projecte de renovació amb tres noves incorporacions: La Sandra, L’Encarni i en Carles Mormeneo.

La Sandra Clapera és una cantant gironina de formació clàssica amb una àmplia experiència en el món de les orquestres de ball. Ha format part de prestigioses formacions com l’Amoga, l’Emporium, la Blanes, la Rosaleda i la Costa Brava. En l’àmbit de la cobla ha estat lletrista de sardanes, un factor molt important ja que podrem interpretar sardanes clàssiques amb ella amb la formació d’orquestra i també, òbviament, amb la de cobla. La Sandra us oferirà la combinació perfecta entre cant clàssic, modern i tradicional.

L’Encarni Mogedas és una excel·lent artista procedent d’Andalusia amb un extens recorregut en orquestres i grups. Se la coneix darrerament per les seves actuacions en el Boogie Woogie, però també ha estat a la Cobla-Orquestra Cadaqués, al grup Tutti Frutti i a Els Màgics. La seva veu ens aportarà estils variats com la rumba, el pas-doble o també algun tema en català. En ella hi trobem la potència de veu i el sentiment del cant a dalt de l’escenari.

Carles Mormeneo és un jove músic de Vilanova i la Geltrú, pianista i cantant que ha actuat a mítiques sales com la Marabú, Sutton, Imperator o El Gran Envelat. Ha format part d’orquestres com la Melodia, la Swing Orquestra o la Tangara. Estem molt contents d’incorporar un músic amb aquestes qualitats i esperem que ben aviat el sentiu en la seva vessant de tenor líric i cantant modern.

Benvinguts als Montgrins!