Un any més! 3a edició del premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins

El passat 7 d’abril vam tenir el plaer de realitzar la 3a edició del premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins, dins del marc cultural del festival masquefí “Masquefa sona bé”.
Vam actuar a la sala polivalent de la fàbrica Rogelio Rojo, interpretant les tres obres finalistes del concurs, a més de varies sardanes i obres de concert per a Cobla.

El jurat, format pels reconeguts directors i compositors Josep Prats, Marcel Sabaté i Jesús Ventura, va declarar el premi desert. Tot i així van concedir 3 acccèsits de 500€ als compositors Anna Serra, de Santa Coloma de Farners; David Llorens, de Barcelona i Xavier González, de Blanes. Ells van presentar, respectivament, les obres “Universos Paral·lels”, “Eris” i “Lament al mar”.

Un any més estem encantats de participar en events musicals com aquest a Masquefa, un poble amb el que mantenim una relació històrica que va començar al 1947 quan hi vam actuar per la festa major! Des de llavors, s’ha anat enfortint el vincle entre músics i vilatans. Com a motiu dels 70 anys d’història en comú que tenim amb Masquefa, es va crear aquest premi de composició de música per a cobla, que estarem contents de seguir repetint cada any!

Visca Masquefa!

Advertisement